Back

Philips Hue online media event 2021

Tijdens dit online evenement werden de nieuwste Philips Hue producten gepresenteerd aan de internationale media. De studio werd omgetoverd tot een waar Philips Hue premium brand experience studio met green screens en lichteffecten. 

De media was de eerste doelgroep die de nieuwste producten en software innovaties kregen te zien. In de uitzending kreeg de pers de gelegenheid om direct vragen te stellen aan de experts. De moderator tijdens het evenement was de Nederlandse Tech journalist en presentator Anic van Damme.

De uitdaging: met nog twee maanden voorbereidingstijd in de zomerperiode besloot Philips Hue dat het initiele concept van het evenement compleet gewijzigd moest worden naar een premium merkbeleving. Tevens de wens voor een professionele bekende presentator. Op basis van dit besluit zijn we een samenwerking aangegaan met Creative Animals voor de virtuele studio en productie van het evenement. Tevens hebben we het programma en script volledig omgebouwd en een passend studiodesign ontwikkeld, Geheel in sync met de getoonde content. Bovendien viel deze aanpassing midden in de zomervakantie wat qua beschikbaarheid voor overleg een extra uitdaging gaf om op tijd klaar te zijn.