Header Interim Marketing Project Management Discover Projects Header Interim Marketing Project Management Discover Projects

Wat we doen

Discover Projects helpt organisaties om het volledige zakelijke en maatschappelijke potentieel uit hun evenementen, beurzen en sponsoring te halen. Dat doen wij door advisering, begeleiding en uitvoering op het gebied van eventstrategie, strategisch event management, event- en beursmarketing, coaching en het opzetten en realiseren van brand experience centers.

Discover Projects werkt voor:

Discover Projects werkt onder andere samen met de volgende opdrachtgevers:

Over Rinco

Rinco van Rijn is de oprichter van Discover Projects. Rinco kwam eind 2021 op een keerpunt in zijn carrière en besloot na 25 jaar het corporate bedrijfsleven achter zich te laten. Als zelfstandig ondernemer doet hij nu wat hij het allerleukste vindt. Rinco helpt bedrijven vanuit zijn ervaring en deskundigheid om het volledige zakelijke of maatschappelijke potentieel te benutten uit hun evenementen, beursdeelnames, sponsoring en brand experience center.

En geniet hij volop van het samenwerken met mensen in verschillende bedrijven en branches met een diversiteit aan personen, bedrijfsculturen en portfolios. Rinco heeft ruim 25 jaar internationale corporate praktijkervaring in strategie, marketing en live communicatie bij bedrijven zoals Philips, Signify en BASF.


About Rinco van Rijn About Rinco van Rijn

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.Stuur een e-mail Neem contact op