Signify CSI Global Summit 2022
Back

Signify CSI Partner Summit 2022

Discover Projects heeft het totale event projectmanagement en de event marketingcampagne verzorgd voor het Signify CSI Partner Summit 2022.

Het CSI Global Partner Summit is een jaarlijks kennisevenement voor het wereldwijde Certified System Integrator partnernetwerk van Signify. Het doel van het event is om kennis en ervaringen uit te wisselen, nieuwe innovaties te introduceren en te bedanken voor de loyaliteit van de partners. Het tweedaagse evenement vond online plaats. Zowel in de ochtend als middag. Hierdoor hebben alle partners de mogelijkheid om deel te nemen. Dit keer was er een technische samenwerking met Stream My Event en Lively.

Op de eerste dag was er een live-uitzending vanuit de Stream My Event studio, speciaal voor de eigenaren en bedrijfsleiders van de partners. Het programma bestond uit een talkshow met Signify business leaders, een keynote van een industry-expert en de prijsuitreiking voor de beste partners in de verschillende segmenten. Op de tweede dag waren er 5 online kennissessies in co-creatie met de partners. Ook hier een ochtend- en middaguitzending.

In totaal namen er 200 partners deel aan het online event. Het event is beoordeeld met een tevredenheidsscore van 4,3 (schaal 1-5). Bovendien onderstreept 82% van de partners dat dit evenement helpt om het CSI partnernetwerk te versterken. Bovendien nam 88% van alle Platinum en Gold partners deel aan deze summit.

Lees meer over strategisch event projectmanagement