Back

Signify CSI Partner Summit 2021

Een 2-daags online evenement voor het Certified System Integrator internationaal partnernetwerk van Signify.

Geproduceerd met het event virtual platform MEETYOO. De eerste dag een online rondetafelgesprek live vanuit een studio, tweemaal live uitgezonden om alle partners over de wereld te bereiken met een interactieve Q&A waar partners vragen konden stellen aan de Signify business leaders. Tevens de jaarlijkse awards voor de beste partners van 2020 en de uitrol van het nieuwe partnerprogramma.  

De tweede dag was een combinatie van 6 live portfolio webinars om partners te inspireren en informatie te geven over de laatste ontwikkelingen, inclusief een virtuele beurs met stands, die de partners konden bezoeken. HIerbij was het mogelijk om direct met de online crew in gesprek te gaan om informatie uit te wisselen via een chat of om informatie te downloaden. De webinars werden tweemaal uitgezonden, zodat alle internationale partners konden deelnemen in hun eigen tijdzone.

De uitdaging: een internationaal publiek uit verschillende continenten en tijdzones, noodzaak van een live event voor interactie met de deelnemers, korte voorbereidingstijd van 2.5 maand, inclusief de evaluatie van alle projecten voor de prijsuitreiking van beste partners, een klein budget en veel nieuwe informatie te vertellen. Bovendien hebben we een nieuwe event platform partner geïmplementeerd.