HItachi op Bauma 2022
Back

Hitachi op Bauma 2022

Discover Projects heeft het strategisch eventmanagement, event marketing en onsite management verzorgd voor Hitachi Construction Machinery Europe op Bauma 2022 in M√ľnchen, Duitsland.

Bauma is de grootste internationale beurs voor bouwmaterialen, constructie- en mijnbouwmachines en vindt elke 3 jaar plaats. Het doel van Hitachi op Bauma was om haar 50-jarig jubileum in Europa te vieren. Dit deden ze samen met 30 dealers en al hun klanten. Daarnaast introduceerde Hitachi haar nieuwe elektrische graafmachines en digitale technologie op een oppervlakte van 4.000 m2. De stand had een grote buitenruimte en een eigen horecapaviljoen voor hospitality, inclusief biertent.

De Hitachi beleving is gewaardeerd met een tevredenheidsscore van 4 (schaal 1-5) en een Net Promoter Score van 64. Bovendien waren er meer dan 20.000 bezoekers op de stand met 350 personen als standbemanning. Tevens waren er 30 internationale journalisten aanwezig tijdens het Hitachi media event om alle innovaties te bekijken. Verder was er ook een 4-daags sprekersprogramma voor partners en klanten. In totaal vonden er 120 klantmeetings plaats met een groot business potentieel vervolg. En voor het eerst is er data verzameld om de impact van de beursdeelname te meten. De beursdeelname van Hitachi was succesvol en heeft sterk bijgedragen aan nieuwe dealeromzet en de relatie met hun klanten versterkt.

Zie de highlight video

Lees meer over strategisch event projectmanagement