Back

Signify VAP partner summit 2018

In september 2018 organiseerden we de jaarlijkse partner summit voor Signify in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam voor het wereldwijde netwerk voor Value Added Partners met meer dan 400 deelnemers.

Het doel van dit congres was om meer informatie te geven over het partnerprogramma en om via netwerken met vakgenoten kennis uit te wisselen. Daarnaast was er een marktplaats met kleine stands om inzicht te geven in nieuwe trends en de laatste innovaties van Signify.

Het was een tweedaags programma met een plenaire sprekerssessie, verschillende workshops in carrousel opzet, CEO meet en great sessies en een marktplaats waar partners en Signify experts elkaar ontmoetten om de nieuwste product- en systeeminnovaties van de divisie Professionele Verlichting te demonstreren. Hoogtepunt van het programma was de partner award uitreiking met diner en muziek op een bijzondere locatie. Deze keer was dit in het Scheepvaartmuseum.  

De uitdaging: het logistieke proces om de groep partners op tijd naar alle verschillende locaties te vervoeren voor de verschillende programma-onderdelen, terwijl de partners verspreid zaten over drie hotels in het centrum van de stad. En om iedere partner interactief betrokken te houden bij het programma in een bruisende stad die roept om aandacht overdag en ’s nachts.