Header event project management header event project management-mobile-discover projects
Back

Event project manager

Discover Projects levert een ervaren event project manager om jouw evenement of beursdeelname te organiseren. Dat doen we vanuit een strategische event marketing aanpak. Hierdoor helpen we bedrijven om het volledige zakelijke of maatschappelijk potentieel te benutten uit hun evenementen en beursdeelnames. Wij brengen jouw events en beursdeelnames naar de next level, je behaalt maximaal resultaat, bespaart op kosten en creëert de ultieme beleving.

Neem contact op

Back

Wij ontzorgen je volledig via strategisch event management, terwijl jij de regie houdt. Deelnemen aan een beurs of zelf een evenement organiseren is complex, tijdrovend en duur. Er moet veel geregeld worden met verschillende externe partijen, maar ook intern met collega’s. Het is dan ook belangrijk dat het een gewenst resultaat oplevert. Als bedrijf heb je niet altijd deze capaciteit en kennis in eigen huis. Dan kun je het beste een ervaren freelance event projectmanager inhuren ter uitbreiding van jouw team die alles regelt en coördineert. Deze investering verdien je dubbel en dwars terug. 

Waarom een strategische event projectmanager inhuren?

  • Je hebt geen event specialist in je team om jouw event of beursdeelname succesvol te organiseren met maximaal resultaat.
  • Je hebt ondersteuning nodig vanwege drukte, langdurige afwezigheid of een overbruggingsperiode.
  • Je wilt het beste resultaat, lagere kosten en effectief gebruikmaken van de juiste middelen.
  • Je wilt je events en beursdeelnames naar een hoger niveau tillen, zodat deze bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.
  • Je wilt resultaat, maar weet niet goed hoe.
  • Je wilt valkuilen en gebreken voorkomen tijdens de organisatie van events en beurzen, zodat je niet voor onverwachte kosten of verrassingen komt te staan.
  • Je wilt voldoen aan de verschillende verwachtingen en behoeftes van je interne stakeholders.

Tijdelijke projectmanager voor standbouwers of beursorganisaties

In drukke tijden is het fijn als je terug kunt vallen op een ervaren projectmanager die gelijk inzetbaar is en een expert is op het gebied van beurzen. Die je kunt inhuren vanwege tijdelijke capaciteitsproblemen in jouw team. Zo zorgen we er samen voor dat je toch een extra project kunt realiseren met de juiste kwaliteit en service. Bovendien profiteer je van een belangrijk extra voordeel. We hebben 25 jaar strategische marketing ervaring opgedaan binnen B2B bedrijven (jouw klanten) en weten als geen ander hoe een bedrijf van binnenuit werkt.

Neem contact op