Header event project management header event project management-mobile-discover projects
Back

Event project manager

Discover Projects levert een ervaren event project manager om jouw evenement of beursdeelname te organiseren. Dat doen we vanuit een strategische event marketing aanpak. Hierdoor helpen we bedrijven om het volledige zakelijke of maatschappelijk potentieel te benutten uit hun evenementen en beursdeelnames. Door deze aanpak behalen onze klanten maximaal resultaat, besparen ze op de kosten en maken ze een grotere impact op hun doelgroep.

Neem contact op

Back

Een klant moet zich kunnen focussen op de business. Wij nemen de volledige organisatie uit handen, zodat onze klant zich kan richten op waar het echt om draait. Als klant blijf je nauw betrokken, maar de regie en het ontzorgen nemen we graag over door het project volledig te co√∂rdineren. Deelnemen aan een beurs of zelf een evenement organiseren is complex, tijdrovend en duur. Er moet veel afgestemd worden met collega’s en leveranciers. Het is dan ook belangrijk dat een evenement een gewenst resultaat oplevert. Het verschil zit altijd in de details. Als bedrijf heb je niet altijd deze capaciteit en kennis in eigen huis. Door onze brede aanpak kun je als klant¬† vertrouwen op een turnkey insteek die altijd werkt en hoef je je nergens druk over te maken, want alles wordt goed geregeld.

Waarom een strategische event projectmanager inhuren?
  • Je hebt geen event specialist in je team om jouw event of beursdeelname succesvol te organiseren met maximaal resultaat.
  • Je wilt het beste resultaat, lagere kosten en effectief gebruikmaken van de juiste middelen.
  • Je wilt je events en beursdeelnames naar een hoger niveau tillen, zodat deze bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.
  • Je wilt resultaat, maar weet niet goed hoe.
  • Je wilt valkuilen en gebreken voorkomen tijdens de organisatie van events en beurzen, zodat je niet voor onverwachte kosten of verrassingen komt te staan.
  • Je wilt voldoen aan de verschillende verwachtingen en behoeftes van je interne stakeholders.
  • Je hebt ondersteuning nodig vanwege drukte, langdurige afwezigheid of een overbruggingsperiode.
Tijdelijke projectmanager voor standbouwers of beursorganisaties

In drukke tijden is het fijn als je terug kunt vallen op een ervaren projectmanager die gelijk inzetbaar is als expert op het gebied van beurzen. Die je kunt inhuren vanwege tijdelijke capaciteitsproblemen in jouw team. Zo zorgen we er samen voor dat je toch een extra project kunt realiseren met de juiste kwaliteit en service. Bovendien profiteer je van een belangrijk extra voordeel. We hebben 25 jaar strategische marketing ervaring opgedaan binnen B2B bedrijven (jouw klanten) en weten als geen ander hoe een bedrijf van binnenuit werkt.

Neem contact op